Välkommen våren!

Boom smack pow och så kom våren!
 
 
 
Med sig tog den ett dussin baciller och lämnade här hemma hos oss.
Men nu efter några dagars sjukdom börjar vi komma på fötter igen. 
 
 
 
Det är så härligt detta med våren! Ljusterapin ska vi inte tala om, och den friska luften i kombination är magisk. Det känns som om våren alltid kommer med energi och spännade saker. Som en lång lista att bocka av med allt som väntar under några månader. Eller ja kommer sådär oväntat gör det kanske inte, de gäller ju att själv se till att det händer samt blir av. Men just nu är det några spännande saker som vi i familjen har att se fram emot. 
 
 
Men förarbetet är gjort så nu får vi bara vänta, hålla tummarna och leva livet  fram tills dess. Blir det inte som vi tänkt så får vi istället hitta på något annat spännande. Allt löser sig om man ger sig tusan på att så ska det bli!
 
Nej nu ska jag ta med min två små sessor ut på en liten promenad. Varje dag ser vi till att ta oss ut för att rensa både kropp och knopp!
Så mysigt att komma ut och upptäcka! Att bara få skrota runt. Många gånger när vi går ut glömer jag oftast bort vägen. inte bokstavligt men ofta tänker jag på målet, vart vi ska. Men med barnen så är det ofta vägen till målet som är det bästa. <3
Glädjeskutt och många promenader har det blivit under dagarna.
även en och annan löprunda. Insåg att det snart är dags för halvmara!!!!!
Hur tänkte jag egentligen när jag anmälde mig i år igen!
 
Hoppas ni alla får en fin dag <3
Kram/A
 
 
 
Jag och min familj <3 | | Kommentera |
Upp