Sunday morning <3

Upp och hoppa lilla loppa <3
Söndagsmorgon och jag kunde inte få ett härligare sätt att starta dagen på. För det första, att faktiskt få vakna  självmant och enbart se sin sambo i sängen. Att sedan få stiga upp tillsammans och förbereda frukost samt rulla ut mattan till solstrålarna som letar sig in.
<3
Med morgonkaffet i handen hör jag lite tissel och tassel från ovanvåningen.
Jag smyger upp för att pussa mina små god morgon, men istället fastnar jag i dörröppningen med ett leende på läpparna samt ett hjärta som smälter.
Där uppe i Vilmas rum ligger båda mina små hjärtetroll och gosar i samma säng. Vilma läser en saga "faktabok" för Meya och hör efter ordentligt så hon förstår.
 
Nu om en liten stund anländer nära och kära som vi har bjudit med på en liten springtur. Eller ja vi ska ut i skogen och där får man helt enkelt välja om man vill springa, gå, leka eller helt enkelt bara sticka upp näsan mot solen.
Skönt att bara samla alla och få starta dagen med lite aktivitet ute i friska luften. Därefter väntas de picknick på annan destination, eller ja 3 km åt ett annat håll.
En liten bukett från gårdagens jobb, idag blir det istället vildvuxet och vita små sippor som jag tänkte plocka ihop med barnen. <3
Ha nu en fin dag!
Kram/A
 
Jag och min familj <3 | | Kommentera |
Upp