Gott nytt år!

 
 
Hej på er och gott nytt år!
Ja då var det dags för den årliga årssummeringen. Jag tycker om att  tjuvkika på året som gott. Blicka över och dra nytta utav de som varit bra, men även det som har varit mindre bra. Reflektera och skapa nya mål. vilka mål vill jag fortsätta med, och vilka vill jag strunta i?
För visst får man de. Strunta i sådant som inte fungerat och hitta på nya.
 
 
Sista jobbdagen är avslutad och snart ramlar gästerna in med bubbel och positiv  energi. En kväll med vänner och de mina som jag vill fira in det nya året med.
<3
 
Bästa resan i år:
Bilsemestern ner till vårt underbara Wien. Att få spendera tid med min lilla familj. Njuta av vacker miljö samt träffa alla vänner igen. Älskade allt med vår semester där, men även resan ner som tog oss genom sagoslott i Tyskland till bergstopparna längst med vägen samt en dag i underbara Prag.
 
 
Största förändringen i år:
Att faktiskt lyssna på mig själv och inse att det finns ett stopp. Är man livlig och lite smått tidsoptimist blir det lätt att man planerar in aningen mycket och till slut räcker inte tiden till.
Så i år har jag sagt nej till studier när jag insåg att jobb, tvåbarnsmamma, vänner och fotboll inte gick hand i hand. Jag var varken en bra sambo, mamma, vän eller nöjd över de jag presterade. Allt blev halvdant.
Istället väljer jag mina stunder och spenderar tiden på bästa jobbet samt med de människor som ger mig positiv energi i gengäld.

är så tacksam över att varje dag få gå till jobbet jag älskar <3
 
Bästa minnet i år:
Jag har många fina minnen från året men ett som satt sig lite extra är när jag fick med mig familjen upp på fjället en solig dag. Att få aktivera kroppen samtidigt som skratt och djupa diskussioner ägde rum i ett tomt fjäll.

 
 
 
Tråkigast i år:
Att hela familjen har åkte på några omgångar med magsjuka :/
Tjejerna var så små och slutkörda.
 
 
 
 
Roligast i år:
Att med ett nystartat lag  få klättra sig upp och spela division 3 nästa år. Att få träna i lag och kämpa, vinna samt förlora tillsammans. Delad glädje är den bästa.
Att testa nya saker. Rörelser i alla dess former <3
 
 
 
 Med detta säger jag och familjen Gott nytt år!
 
Kram på er!
<3
 
 
 
 
Jag och min familj <3 | | En kommentar |
Upp